December 20th, 2011

Apabila kita merindui kekasih, itu adalah perkara biasa, malah ianya wajib untuk kita merindui orang yang kita cintai apabila si dia jauh dari sisi. Ada yang merasakan rindu itu menyakitkan dan dalam pada yang sama ia sebenarnya adalah perasaan indah terbit dari hati yang ikhlas mencintai.

Seronok merindui seseorang walaupun sakit dan lebih seronok apabila rindu itu berbalas. Pasti senyum seorang diri apabila terbaca SMS, ” I Miss You Too “ :) Jadi jika pasangan awak meluahkan perasaan rindunya terhadap awak, maka awak sebaik membalasnya kerana itu sudah mampu membuatkan si dia tersenyum suka.

Jika saya rindu, saya akan lihat kesemua gambar buah hati dan gambar kami bersama Itu juga mampu membuatkan rindu ini terubat selain daripada menghantar text di BBM mahupun SMS. Jika terlalu kerap, rimas pula dia nanti kan.

Awak juga harus pandai mengawal perasaan rindu kerana ada kalanya sesetengah orang yang tidak boleh mengawal rindu ni akan lakukan perkara-perkara yang tidak sepatutnya.

kredit : panduancinta


Fatal error: Uncaught Exception: 190: Error validating application. Application has been deleted. thrown in /home2/gapurane/public_html/elyasshowtt/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044