RINDU ITU PERASAAN SAKIT YANG INDAH

i-miss-you-42-1

Apabila kita merindui kekasih, itu adalah perkara biasa, malah ianya wajib untuk kita merindui orang yang kita cintai apabila si dia jauh dari sisi. Ada yang merasakan rindu itu menyakitkan dan dalam pada yang sama ia sebenarnya adalah perasaan indah terbit dari hati yang ikhlas mencintai.

Seronok merindui seseorang walaupun sakit dan lebih seronok apabila rindu itu berbalas. Pasti senyum seorang diri apabila terbaca SMS, ” I Miss You Too “ :) Jadi jika pasangan awak meluahkan perasaan rindunya terhadap awak, maka awak sebaik membalasnya kerana itu sudah mampu membuatkan si dia tersenyum suka.

Jika saya rindu, saya akan lihat kesemua gambar buah hati dan gambar kami bersama Itu juga mampu membuatkan rindu ini terubat selain daripada menghantar text di BBM mahupun SMS. Jika terlalu kerap, rimas pula dia nanti kan.

Awak juga harus pandai mengawal perasaan rindu kerana ada kalanya sesetengah orang yang tidak boleh mengawal rindu ni akan lakukan perkara-perkara yang tidak sepatutnya.

kredit : panduancinta

elyaszbha

this is me and my life as kanak-kanak rebina

You may also like...

5 Responses

 1. kau kasih…ku sayang…
  kau cinta… aku rindu…

  Reply

  Ipin Upin Ariffin Reply:

  memang indah layan perasaan.

  Reply

  Ralesha Leeya Reply:

  Kite rindu aiman . Hehehe ..

  Reply

 2. Amy Achizen says:

  bkn stakat indah lyn perasaan rndu malah bleh buat kte trsnyum sndri coz dlm mse yg sme psti kte akn trkengkn kngan mnis wlaupmn ada kngan pahit….

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
:-) :( :(( :? 8) :D :P :oops: :cry: :wink: :love: X( :x

wordpress seo