April 10th, 2010

Heiyah!. Salam buat semua, kalau dahulu saya hanyalah seorang penonton bagi peserta contest Hidup Berani Untuk Gagal yang dia buat oleh denaihati.com dan Contest itu telahpun berjalan dengan lancarnya dah pemenang sudah mendapat habuan masing-masing. Tapi kali ini saya beranikan diri untuk menjadi peserta contest Hidup Untuk Memberi – Laptop Acer Aspire One Percuma walaupun peluang untuk menang memang tipis kerana banyak lagi blog-blog diluar sana yang lebih power. Tapi saya tetap join kerana saya masih lagi berpegang kepada prinsip Hidup Berani Untuk Gagal.

Yeah! seperti yang anda semua tahu, denaihati.com mempunyai semangat “hidup untuk memberi” oleh itu, denaihati.com bukan sahaja menyediakan satu tapi 2 buah laptop Acer Aspire One untuk dimenangi oleh blog yang layak. Contest ini juga terbuka kepada semua blog yang ada di dunia ni (forum, kumuniti dan website tidak layak). Jadi, kepada blogger-blogger diluar sana, jom menangi Laptop Acer Aspire One Percuma kerana anda hanya perlu memenuhi 3 syarat sahaja, senang bukan?

==================================================

Antara tiga syarat yang dikenakan kepada blog yang berminat untuk menang Acer Aspire One ialah:

1.  Mendaftar untuk menjadi peserta dengan membuat entri bebas tentang contest dan tinggalkan komen penyertaan diruang komen, link penyertaan di CommentLuv dan jangan lupa masukkan ayat saya tahu contest“Hidup Untuk Memberi“ dari blog.. contoh:

Saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi” dari blog elyaszbha

2.  Follow Twitter DenaiHati di http://twitter.com/denaihati

3.  Follow Facebook DenaiHati di http://facebook.com/denaihati

==================================================

Hadiah Acer Aspire One pertama akan dihadiahkan kepada blog yang menjadi TOP REFERRER TERTINGGI sepanjang 2010 berdasarkan analisa Google Analytics. Cara untuk menjadi TOP REFERRER adalah bebas, mungkin dengan cara menampalkan banner denaihati di sidebar atau sering letakan link denaihati.com dalam setiap entri baru. Hadiah Acer Aspire One kedua akan dihadiakan kepada PENGOMEN TERBANYAK sepanjang 2010. Bermula Mac PENGOMEN TERBANYAK akan mendapat ruang iklan percuma selama 1 bulan.

Kepada BLOG yang rajin mempromosi contest “DENAIHATI” akan mendapat hadiah RM20 untuk setiap referral. Lebih banyak referralnya maka lebih besar hadiahnya.

Sebagai tanda terima kasih semua blog peserta contest akan disenaraikan di BLOGROLL untuk berkongsi status PR4 yang sedang disandang oleh blog denaihati.

==================================================

Tarikh Tutup

Pada jam 11.59 pm, 31/12/2010

Keputusan

Pemenang akan diumumkan 2 minggu selepas tarikh tamat contest.

Sponsor contest

1. Alansarproperties.com : Sedia menjual lot banglo/banglo sekitar Selangor dan Kuala Lumpur.

2. www.xztly.com : Organising or managing communications, campaigns and events.

3. Anisha Online Mall : Pemborong stokin wudhu Malaysia

==================================================

Nota Untuk Kamu : Untuk mengetahui maklumat lebih lanjut, anda bolehlah terus bertanya di blog denaihati.com ataupun melalui denaihati@twitter. sekian terima kasih. :)

p/s : saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi” dari blog KronologiHidupku | Si Buchuk . :D

Tags: , , , , , , ,


Fatal error: Uncaught Exception: 190: Error validating application. Application has been deleted. thrown in /home2/gapurane/public_html/elyasshowtt/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044