April 25th, 2009

eykal10

Vector EYKAL by icute : suka sgt lyass tgk hasil kerja PS icute nie cute meh

salam kepada semua.
HEHE, disebabkan hari-hari yang sibuk, blog elyass bersarang labah2 dh..(dush!..pegi ko sana..haha) maaf and “IM SORY!” lama dah tidak update blog. JADUAL yang begitu ketat untuk tahun nie menjadikan elyass susah nak update blog, kalau ada masa pun elyass malas nak lawat blog (argghhhh!). OK!

Berbalik pada tajuk post ini “Entry Pendek Saja : Malas – Jom main Piano :]” (panjang betul tajuk). So, entry pendek saja dan malas ada kat atas tuh (hahahahaha). Sekarang JOM main PIANO online, KOrang pernah main ker benda nih (kalau pernah main..buat2 tak tau jelah ya). Piano ini format dia SWF, smooth jerk kalau main dan hebat bebenor lah piano nih. Elyass terjumpa menatang nih pun masa main plurk (ouh plurk!!) hahaha. Korang leh main guna tetikus (mouse) atau papan kekunci (keyboard). Masa first time main blurr!!! lah pulak..tak tahu nak main lagu apa then elyass search lah kat PakCIK korang (GOOGLE). BARU jumpa lagu hahaha tuh pun cakap bahasa cina x reti aku apa tajuk dia, Belasah jak elyass main. (hahahahha). OPPS!.. terlebih sudah (im sory lagi) hahaha. Nah!! aku bagi korang game tuh. simpan baik2.


NAH LEBIH BESAR SINI

OKE! Dah tengok kan piano tuh (cantik tak). oke sini elyass ada beberapa code nak main lagu yang sedap2. Jadi korang tak blur nak main apa kat situ. cuma tekan2 saja kat keyboard anda okeyy!!.

NIH DIA..
LAGU PERTAMA :
JJKLLKJI HHIJJII
JJKLLKJI HHIJIHH
IIJHIJKJH IJKJIHIE
JJKLLKJ IHHIJIHH

HHIJ LMONNNLJ
IIIJK MOQPPNL
HHIJ LMONNNLJ
IIIJK MOQPPNL
MLMLMNNMN PPPPNOPQ
QQPPPOQ NLM
LMOPQQPQ QPOP OMM
LMOP QQPQ QSTSQQ
QQPPOPOM QQRQPOP QQ Q P
POP OMOO

HKKK HLJK HKNNMLKJKL
HKKK HLJK HKMOMKILMK
NMLII JKLL NMLII JKLL
HKKK HLJK HKMOMKILMK
ILMKK

LAGU KEDUA:
H-JLO E-ILN F-HJM C-GIL
D-FHK A-EHJ D-FHK E-GIL
(HQ)-JLO (EP)-GIL (OF)-HJM (NC)-GJL
(MD)-FHK (LA)-CEH (MD)-FHK (NE)-GIL
ONOH (G B )LIJ (CH)ONM (CN)QST
(DR)QPR (QA)PON (DM)LKJ (EI)KJI
(EH)IJK (EG)ILK (FJ)MLK (CL)KJI
(DH)FMN (AO)NML (DK)JIM LML
(SJ)QRS-QR(SE)LMNOPQR
(FQ)OPQ-JK(GL)MLKLJKL
(FK)MLK-JI(JE)IHIJKLM
(FK)MLM-NO(GL)MNOPQRS
(SI)QRS-QR(SE)LMNOPQR

PANDUAN:
JIKA ADA KURUNGAN DALAM HURUF TUH = TEKAN SERENTAK
JIKA ADA GARISAN “-” = TEKAN LAMA-LAMA

sampai sini saja tajuk kita hari ini. semoga dapat berjumpa di hari yang lain lagi. sekian saja. wasalam.

pssst: jom follow twitter elyass sini kalau nak tahu entry terbaru.
psssst:pekejadanyer nie cuba korang lihat myspace -> http://www.myspace.com/pasukanantimalingsia
pssssst:satu dua tiga. BOOM! HAHAHA archives/255

Tags: , , , , , ,


Fatal error: Uncaught Exception: 190: Error validating application. Application has been deleted. thrown in /home2/gapurane/public_html/elyasshowtt/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044